Teddy Roosevelt ACC ACC American Conservation Coalition Uncategorized Οκτώβριος Οικολογικό Φλοιό Bark Gummies Σκύλος Treat Giveaway-10 Νικητές

Οκτώβριος Οικολογικό Φλοιό Bark Gummies Σκύλος Treat Giveaway-10 Νικητές

Αυτή η δημοσίευση χρηματοδοτείται από οικολογικά φλοιούς Gummies καθώς και προϊόντα PET PET.
Εδώ είναι οι παράγοντες που σκέφτομαι όταν επιλέγετε τις θεραπείες για τα σκυλιά μου, γενικά με αυτή τη σειρά:

# 1: Η απαίτηση των σκύλων μου να ανακαλύψει τις απολαύσεις εξαιρετικά κίνητρο.

Είμαι πραγματικά επικεντρωμένος στην εκπαίδευση των σκύλων μου, έτσι ώστε κάθε είδος των απολαύσεων που τους παρέχω απαίτηση να κινητοποιούν.

Αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό για μένα από τα συστατικά στις θεραπείες.

Ναι, τα σκυλιά μου σκέφτονται τις περισσότερες απολαύσεις όταν ζητώ μια “καθίστε” ή “διαμονή” στο σαλόνι.

Η πραγματική ανησυχία είναι …

Το κουτάβι μου θα δουλέψει για τη θεραπεία γύρω από τις περισπασμούς όπως και άλλα σκυλιά, υπερβολικά ενθουσιώδεις λάτρεις των σκύλων σε περιπάτους κ.λπ.;

# 2: Οι θεραπείες πρέπει να είναι οικονομικά αποδοτικές καθώς και απλές να αγοράσουν.

Δεν ξοδεύω πολλά χρήματα. Ρωτήστε όποιον με καταλάβει.

Απλά δεν πρόκειται να αγοράσω ακριβά σκυλί αντιμετωπίζει, ανεξάρτητα από το πόσο υγιές μπορεί να είναι. Είμαι επίσης εμπνευσμένο να οδηγώ σε ένα πραγματικό κατάστημα για να τα αγοράσω. Απαιτούν να προσφερθούν στο διαδίκτυο.

Έτσι … Μου αρέσει αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον gummies του φλοιού είναι μόλις 4,99 δολάρια ανά τσάντα 4 ουγκιών καθώς και προσφέρονται online. Ανετα. Εγινε.

Παραγγείλετε το οικολογικό φλοιό gummies εδώ

# 3: Συστατικά χωρίς κίνδυνο.

Δεν πηγαίνω τόσο τρελός που αναλύει τα συστατικά σε θεραπείες, ωστόσο, έχω ελεγχθεί μαζί τους καθώς και γιατί το heck μερικές από αυτές τις επιχειρήσεις προσθέτουν πράγματα όπως η ζάχαρη σε σκύλο αντιμετωπίζει! Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με τα μη καθορισμένα υποπροϊόντα “ζώων”.

Εάν το σκυλί σας δεν έχει αλλεργίες, καθώς παίρνει μόνο μια απόλαυση εδώ καθώς και εκεί, τα συστατικά ίσως δεν έχουν πλήρη πολλά.

Αλλά αν είσαι σαν εμένα, καθώς και τα τρόφιμα τόσο πολλές απολαύσεις που πρέπει να μειώσετε τα γεύμα σας τα σκυλιά σας, τότε τα συστατικά μέρη έχουν μάλλον λίγο. Οι θεραπείες περιλαμβάνουν ένα μεγάλο μέρος της συνολικής διατροφής του σκύλου σας!

Τα πρώτα εξαρτήματα από φιλικές προς το περιβάλλον Gammies Bark:

Κοτόπουλο, αλεύρι, πατάτα, άμυλο πατάτας, αποξηραμένο προϊόν χαρτοπολτού αλεξιπτωτισμού, σιρόπι tapioca, μαύρα φασόλια, αποξηραμένα εδάφους chia σπόροι, χοιρινό ζελατίνη, λευκά ψάρια, λιπαρά πουλερικά, μπεντονίτης, [Πλήρης κατάλογος]

# 4: Οι απολαύσεις είναι μαλακές ή απλές να σπάσουν.

Προτιμώ μαλακές απολαύσεις (απλά μια προσωπική προτίμηση), καθώς τα χρησιμοποιώ για εκπαίδευση, καθώς και θα pop 4 ή 5 αντιμετωπίζουν το στόμα του Remy εξαιρετικά γρήγορα. Δεν μπορούμε να σπαταλούμε το χρόνο να περιμένουν να τον περιμένουν να τραγάνονται κάθε θεραπεία πριν προχωρήσουμε.

Είναι, “κάθονται”. Θεραπεύω. “Φτέρνα.” Θεραπεία-θεραπεία-θεραπεία. “Καθίστε.” Θεραπεύω. “Φτέρνα.” Θεραπεία-θεραπεία-θεραπεία.

# 5: Σημεία προσφοράς μπόνους εάν οι απολαύσεις μπορούν να γεμιστούν σε παιχνίδια παζλ.

Οι περισσότερες απολαύσεις είναι οι καλύτερες για την κατάρτιση ή τη γέμιση σε kongs και παιχνίδια παζλ. Ωστόσο, μερικές απολαύσεις θα λειτουργήσουν και για τα δύο.

Οι φιλικές προς το περιβάλλον φλοιό gummies λειτουργούν καλά για να γεμίσουν στο παιχνίδι του Kong Bone που έχουμε (παραπάνω). Είναι λίγο και λίγο για τη ρουτίνα μας Κονγκ.

Είναι επίσης ένα πλεονέκτημα ένα πλεονέκτημα αν το ενδιαφέρον που αντιμετωπίζει τόσο τα σκυλιά μου όσο και αν είναι εξαιρετικά αξιόλογες επαρκείς για την τάξη των σκύλων.

Πώς επιλέγετε τις απολαύσεις του σκύλου σας; Συμφωνείτε μαζί μου ή εστιάζετε σε άλλους παράγοντες;

Και τώρα … μια δυνατότητα να κερδίσετε μερικές απολαύσεις!

Giveaway – κερδίστε μια τσάντα φιλικών προς το περιβάλλον gummies για το σκυλί σας (10 νικητές)

Πράσινο φλοιό gummies παρέχει μακριά μια τσάντα από απολαύσεις σε 10 επισκέπτες αυτού του mutt.

Μπαίνω:

Απλά συμπληρώστε τον παρακάτω τύπο giveaway. Θα ζητήσει το όνομά σας καθώς και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, καθώς και παρέχει αρκετές (εύκολες) μεθόδους για να μεταβείτε στο giveaway.

Πρέπει να έχετε μια διεύθυνση αλληλογραφίας U.S. για να κερδίσει.

Ο διαγωνισμός τελειώνει στις 12 π.μ. τα μεσάνυχτα το Σάββατο 15 Οκτωβρίου.

Θα αποκαλύψω τους 10 νικητές στο email μου την Κυριακή το πρωί. Πάρτε τα μηνύματα εκπαίδευσης σκυλιών μου εδώ.

Αυτή η δημοσίευση περιέχει συνδέσμους θυγατρικών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *