Teddy Roosevelt ACC ACC American Conservation Coalition Uncategorized Πώς μπορώ να κάνω το σκυλί μου να σταματήσει να ρίχνει στο κιβώτιο της;

Πώς μπορώ να κάνω το σκυλί μου να σταματήσει να ρίχνει στο κιβώτιο της;

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ή προϊόντα από τις εταιρείες που αναφέρονται σε αυτήν την ανάρτηση.
Συχνά παίρνουμε ερωτήσεις κουτάβι μέσω του ιστολογίου, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των καναλιών κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και πρόσφατα λαμβάνουμε τις ίδιες ερωτήσεις κατάρτισης κλουβί ξανά και ξανά. Η βασική ερώτηση που έχουμε πάρει είναι “Πώς μπορώ να κάνω το σκυλί μου να σταματήσει να κατουρώνει στο κιβώτιο της;”
Πριν φέρει στο σπίτι το πρώτο μας κουτάβι, διαβάζουμε πολλά βιβλία για το πώς να εκπαιδεύσουμε κουτάβια.
Ένα από τα αγαπημένα μας βιβλία που προτείνουμε για κάθε νέο γονέα κουτάβι να διαβάσει είναι τα κουτάβια για τα ανδρείκελα. Στην πραγματικότητα, τα κουτάβια για τα ανδρείκελα ήταν το πρώτο βιβλίο που διάβασα πριν φέρω το Linus σπίτι από το καταφύγιο Animal Carson.
Πώς μπορώ να πάρω το κουτάβι μου για να σταματήσω να περνάει στο κιβώτιο της;
Θέλαμε να μάθουμε όσο μπορούσαμε για τα κουτάβια πριν από την κατάδυση σε ιδιοκτησία κουταβιών.
Τώρα 10+ χρόνια αργότερα συνεχίζουμε να διαβάζουμε βιβλία σχετικά με τα κουτάβια και την κατάρτιση των σκύλων. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να βάλουμε μαζί μια λίστα με τα αγαπημένα μας βιβλία κατάρτισης κουταβιών … μείνετε συντονισμένοι.

Διάσωσαμε τον Linus από το καταφύγιο, ενθάρρυνε δεκάδες κουτάβια και σκυλιά, έθεσα 11 κουτάβια σκυλιών και κουτάβια και κουτάβια κάθισαν αμέτρητα σκυλιά και κουτάβια.
Ίσως δεν είμαστε ειδικοί, αλλά πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε λίγο περισσότερο από τη μέση αρκούδα.
Παίρνουμε εκατοντάδες ερωτήσεις κάθε μήνα σχετικά με τα κουτάβια, τα σκυλιά και την κατάρτιση σκυλιών κουταβιών. ;
Με τα χρόνια έχουμε διατηρήσει τις απαντήσεις στο τμήμα σχολίων, αλλά ξεκινώντας φέτος θα επισημάνουμε ερωτήσεις και θα απαντήσουμε εδώ στο blog!
Η ελπίδα μας είναι να οικοδομήσουμε ένα τμήμα πόρων και να βοηθήσουμε να απαντήσουμε σε μερικές από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις κατάρτισης κουταβιών.
Γρήγορη πρόσβαση: Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατάρτισης κουταβιών, τότε θα πρέπει να συμμετάσχετε στη λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της κατάρτισης του κουταβιού και να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση στη λίστα ελέγχου PDF του νέου ιδιοκτήτη κουταβιών μας. Για να ξεκινήσετε κάντε κλικ εδώ.
Έτσι χωρίς περαιτέρω adieu…

Πώς μπορώ να κάνω το σκυλί μου να σταματήσει να ρίχνει στο κιβώτιο της;
Το Δουβλίνο δεν είχε προβλήματα με γλάστρες κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης κιβωτίων
Ακούμε αυτήν την ερώτηση αρκετές φορές το μήνα σε διαφορετικές παραλλαγές.
Ίσως το σκυλί σας να κατουρήσει στο κιβώτιο της ή ίσως το σκυλί σας να χτυπάει στο κιβώτιο του με κάθε τρόπο η ερώτησή σας είναι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο:
«Τι μπορώ να κάνω για να κάνω το σκυλί μου να σταματήσει να έχει ατυχήματα στο κιβώτιο της;»
Η αρχική ερώτηση κατάρτισης κιβωτίων που λάβαμε αυτή την εβδομάδα είναι παρακάτω:
Ερώτηση
«Γεια σου, κιβώτιο κατάρτισης το κουτάβι 9 εβδομάδων μπόξερ μου. Είναι κατούρημα και σκασίματα στο κιβώτιο μια νύχτα και στη συνέχεια κλαψουρίζει για να αφήσει έξω. Τι πρέπει να κάνω αν δεν κλαίει όταν πρέπει να πάει; ”
Απάντηση:
Πρέπει να θυμάστε ότι ένα κουτάβι τόσο νεαρό όσο το δικό σας (περίπου 9 εβδομάδων) πιθανότατα δεν έχει ακόμα πλήρη έλεγχο της ουροδόχου κύστης.

Μπορεί να μην γνωρίζει πάντα πότε πρέπει να ασχοληθεί με γλάστρες, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην περίπτωσή σας.
Ο στόχος σας είναι να μην επιτρέψετε το κουτάβι σας να ασχολείται με το κιβώτιο πια. Κάποια στιγμή, έμαθε ότι ήταν εντάξει για γλάστρες στο κιβώτιο.
Εάν έχει ατυχήματα στο κιβώτιο κατά τη διάρκεια της ημέρας και τη νύχτα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι μειώνετε το χρονικό διάστημα που ξοδεύει στο κιβώτιο και με την πάροδο του χρόνου επεκτείνει σταδιακά το χρονικό διάστημα που ξοδεύει στο κιβώτιο της.
Ας ξεκινήσουμε με την κερδοσκοπία γιατί το κουτάβι σας είναι peeing/pooping στο κιβώτιο της. Θα μπορούσαν να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους ένα κουτάβι έχει ένα ατύχημα ενώ στο κιβώτιο:
1. Το μέγεθος του κιβωτίου είναι πολύ μεγάλο
Εάν το κιβώτιο σας είναι πολύ μεγάλο, τότε το κουτάβι σας θα χρησιμοποιήσει συχνά το χρόνο σε μια πλευρά στο γλάστρες (το μπάνιο της) και την άλλη πλευρά για ύπνο (η κρεβατοκάμαρά της).
Ένα κιβώτιο πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο για να σηκωθεί το κουτάβι σας και να γυρίσει οποιοδήποτε μεγαλύτερο από αυτό και ίσως να έχετε μερικά ατυχήματα.
Αν ψάχνετε για ένα κιβώτιο, συνιστούμε το Midwest Life Stages Double Door Crate, το οποίο έχει ένα διαιρέτη που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το μέγεθος του κιβωτίου σας καθώς μεγαλώνει το κουτάβι σας.

2. Πριν φέρετε στο σπίτι το κουτάβι σας, έμαθε για γλάστρες στο κιβώτιο της.
Σε γενικές γραμμές, τα κουτάβια δεν θα ασχοληθούν όπου κοιμούνται, αλλά θα μπορούσαν να υπάρχουν λόγοι για τους οποίους το κουτάβι σας έμαθε να το κάνει αυτό πριν την φέρετε στο σπίτι.
Εάν αγοράσατε από ένα κατάστημα κατοικίδιων ζώων (παρακαλώ μην αγοράζετε από καταστήματα κατοικίδιων ζώων, καθώς η πλειοψηφία αυτών των κουταβιών προέρχεται από κουτάβια), το κουτάβι σας πιθανότατα έμαθε για γλάστρες όπου κοιμάται. Το ίδιο θα μπορούσε να ισχύει και αν αγοράσατε από έναν ανεύθυνη κτηνοτρόφο.
Οι υπεύθυνοι κτηνοτρόφοι συχνά θα ξεκινήσουν ασήμαντες προπονήσεις για τα κουτάβια τους πριν πάνε σπίτι με τις νέες οικογένειές τους. Εάν υιοθετήσατε, το κουτάβι σας μπορεί να έχει μάθει να ασχολείται με το ρείθρο ή σε άλλο χώρο ύπνου.
Ποτέ δεν γνωρίζετε πραγματικά, αλλά κάποια στιγμή στο παρελθόν της, μπορεί να έχει μάθει να ασχολείται με το κιβώτιο της.
3. Έχει λοίμωξη της ουροδόχου κύστης ή κάποιο πρόβλημα υγείας
Ένα ταξίδι στον κτηνίατρο μπορεί να είναι εντάξει. Ίσως θελήσετε να το θεωρήσετε ως επιλογή εάν το κουτάβι σας έχει το ΟΗΕnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *