Teddy Roosevelt ACC ACC American Conservation Coalition Pets Mucky Pups: Η εξυπηρέτηση πελατών είναι στην ακρόαση αυτής της οικογενειακής υπόθεσης

Mucky Pups: Η εξυπηρέτηση πελατών είναι στην ακρόαση αυτής της οικογενειακής υπόθεσης

από τον Jen Phillips Απρίλιος
1 Μαΐου 2020
“Εστιάζουμε στις σχέσεις”, λέει η Jackie Boulton, συνιδιοκτήτης των κουταβιών του Calgary.

Για 24 χρόνια, μαζί με την αδερφή της Debbie Cameron, έχουν καλωσορίσει τα σκυλιά και τους ιδιοκτήτες τους στο σαλόνι τους για περιποίηση σκύλου.

“Έχουμε ένα από τα μακρύτερα και πολλά σαλόνια ομορφιάς στο Κάλγκαρι”, λέει η Jackie. “Είμαστε γνωστοί για την εξυπηρέτηση πελατών μας. Πιστεύουμε ότι μπορείτε να είστε ένας μεγάλος groomer και να είστε ανταγωνιστικοί στην τιμολόγηση, αλλά πρέπει να ξεχωρίσετε με κάποιο τρόπο και το κάνουμε αυτό με την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Δεν υπάρχει πολύς επαφή με τον προσωπικό στον σημερινό κόσμο, γι ‘αυτό εστιάζουμε σε αυτό. ”

Η εστίαση σε αυτές τις σχέσεις έχει αποδώσει σε μια πιστή πελατεία.

“Δεν αισθάνομαι σαν να είναι η επιστήμη των πυραύλων, αλλά κάνουμε κάτι καλύτερο γιατί αναπτύσσουμε”, λέει η Jackie.
Διαφημίσεις

“Κάνουμε πολλά πράγματα που κυματίζονται στον κλάδο. Για παράδειγμα, κάθε χρόνο τον Δεκέμβριο κάνουμε ένα εβδομαδιαίο σχέδιο για ένα μεγάλο καλάθι δώρων. Δεν το σκουπίζουμε. Περιλαμβάνει δώρα σκύλου, ανθρώπινα δώρα και πιστοποιητικό δώρου. Στην πραγματικότητα, ξοδεύουμε τουλάχιστον 500 δολάρια το καθένα σε δώρα εκτίμησης πελατών. Μερικές φορές, άλλοι groomers πιστεύουν ότι είναι πολύ, αλλά δεν το κάνουμε.

“Προσφέρουμε επίσης ανώτερες εκπτώσεις κάθε μέρα της εβδομάδας και προσφέρουμε έκπτωση 10% αν κάποιος φέρνει δύο σκυλιά από το ίδιο νοικοκυριό ταυτόχρονα.

“Όταν ξεκινήσαμε, ήμασταν ευχαριστημένοι με έξι σκυλιά την ημέρα. Βάζουμε κάθε δεκάρα που επιστρέψαμε στην επιχείρηση. Τώρα, θέλουμε να είμαστε σε θέση να το πληρώσουμε προς τα εμπρός. Δεν έχουμε την άποψη να γίνουμε πλούσιοι. Πληρώνουμε καλά τους groomers μας, έτσι αισθάνονται εκτιμημένοι. Παίρνουμε χρόνο για να μιλήσουμε μαζί τους και να τους γνωρίσουμε. Χωρίς αυτούς, δεν έχετε δουλειά “, εκφράζει την Jackie.

Οι αδελφές έχουν έξι groomers στο σαλόνι ομορφιάς τους που καλλωπίζονται γύρω από 40 σκυλιά την ημέρα. Ο αφοσιωμένος ρεσεψιονίστ της ρεσεψιόν, Veronica Melnik – που συμβαίνει να είναι η μητέρα ενός από τα groomers – κρατά τα πράγματα που βουίζουν.

“Είναι εκπληκτικό και πιστεύει ολόψυχα στην άποψή μας για την εκτίμηση των πελατών. Κάνει την κράτηση, απαντά στο τηλέφωνο, ελέγχει τα σκυλιά, ελέγχει τα σκυλιά. Είναι αναντικατάστατη. Είναι το τρίο μας στην αδερφή μου και εγώ “, λέει η Jackie.

Όπως και οι πολυάριθμοι groomers, η Jackie και η αδελφή της ξεκίνησαν νέους στην επιχείρηση περιποίησης. Η Jackie ήταν ένας μπάσκερ/clipper ως έφηβος και αργότερα η Debbie την ακολούθησε στο ίδιο σαλόνι. Μετά από περίπου μια δεκαετία, επέλεξαν ότι ήρθε η ώρα να βγουν μόνοι τους.

“Η Debbie βρήκε ένα κτίριο για μίσθωση. Είμαστε ακόμα στο ίδιο μέρος όλα αυτά τα χρόνια αργότερα. ”

Καθώς μεγάλωσαν, πρόσθεσαν προσωπικό και λιανικό εμπόριο.

“Έχουμε ένα μικρό λιανικό εμπόριο. Μέσω της δοκιμής και του σφάλματος, το έχουμε περιορίσει σε πουλόβερ, παλτά, πολλές απολαύσεις και σχεδόν κάθε προϊόν περιποίησης που θα χρειαζόταν ένας σκύλος. Μπορούμε να τους δείξουμε τον καλύτερο τύπο βούρτσας για το σκύλο τους και γιατί. Δεν μπορούν να πάρουν αυτό το επίπεδο υπηρεσίας στα μεγάλα καταστήματα κουτιού. ”

Έχουν προσθέσει στις γνώσεις τους για την υγεία των κατοικίδιων ζώων κατά τη διάρκεια των ετών και τώρα απολαμβάνουν πολλαπλές παραπομπές κτηνιάτρων.

“Έχουμε μεγάλες σχέσεις με αρκετούς κτηνιάτρους. Έχω μάθει τόσα πολλά για τους πρωκτικούς αδένες και το αυτί να απομακρύνονται από τον κτηνίατρό μου και ήμουν σε θέση να μοιραστώ αυτή τη γνώση με τους πελάτες μου. Έχουμε 4-5 κτηνιάτρους που μας συνιστούν. Αυτό λέει πολλά και με κάνει να νιώθω σίγουρος “, λέει η Jackie με ευγνωμοσύνη.

Εκτός από τη λειτουργία της ημέρας -ημέρα του σαλόνι ομορφιάς με την Debbie, η Jackie είναι πολύ γνωστή στον κλάδο ως ανταγωνιστικό groomer.

Η Jackie άρχισε να αγωνίζεται σε εκθέσεις για περιποίηση σκύλων πολύ καιρό μετά την έγινε groomer. “Έδειξα αρχικά άλογα. Στη συνέχεια, το 1992, πήγα στο Intergroom στο NJ και κέρδισα το χρυσό μετάλλιο με ένα Kerry Blue Terrier. Ήταν ο πρώτος διαγωνισμός περιποίησης μου. ”

Ο τελευταίος σύζυγος της Jackie, Brian Stopa, παρακολούθησε πάντα τις εκθέσεις περιποίησης μαζί της. “Ήταν σαν ο groomer που δεν ήταν groomer. Αγαπούσε τη βιομηχανία και ήταν υποστηρικτική και εξυπηρετική για όλους. ”

Υπήρξε ένα βραβείο που ονομάστηκε για τον Brian στα βραβεία Barkleigh Honors του 2019 που έλαβε χώρα στο Groom Expo τον Σεπτέμβριο. Η Jackie παρουσίασε το βραβείο Brian Stopa για το Spirit and Congeniality που απονεμήθηκε στη Sue Zecco.

Με την αφοσίωσή τους στους πελάτες τους και τους βραβευμένους Groomers, τα κουτάβια Mucky είναι βέβαιο ότι θα παραμείνουν ένα από τα κορυφαία σαλόνια του Calgary! ✂️

Σύνολο

6

Μερίδια

6

0

0

0

0

Διαφημίσεις

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *