Teddy Roosevelt ACC ACC American Conservation Coalition Pets Ποιος θα ψηφίσει το σκυλί μου: Ομπάμα ή McCain;

Ποιος θα ψηφίσει το σκυλί μου: Ομπάμα ή McCain;

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ή προϊόντα από την επιχείρηση που αναφέρεται σε αυτήν την ανάρτηση.
Καλή ημέρα των εκλογών! Με όλα τα hoopla που περιβάλλουν τις εκλογές σήμερα αποφάσισα να πάρω μια πολιτική δημοσίευση στο κουτάβι στο εκπαιδευτικό χώρο, καθώς και να δοκιμάσω καθώς και να ανακαλύψω ποιοι θα ψηφίσουν τα σκυλιά μου.
Δεν είμαι ένα εξαιρετικά πολιτικό πρόσωπο καθώς και, ενώ κρατώ τα αυτιά μου διαθέσιμα στις εκλογές, οι υποψήφιοι, καθώς και οι προτάσεις που έρχονται ως επί το πλείστον προσπαθώ να μην μπω σε αυτές τις θερμαινόμενες πολιτικές συζητήσεις. Ωστόσο, τα σκυλιά μου από την άλλη πλευρά μπορεί να προτείνουν διαφορετικά. Αφού έκανα λίγο στη μελέτη έρευνας στο Διαδίκτυο, συναντήθηκα κάποιες εντυπωσιακές διαφορές μεταξύ του γερουσιαστή Ομπάμα, του Senataor McCain, καθώς και της ιδιοκτησίας κατοικίδιων ζώων τους.

Ο γερουσιαστής Barrack Obama δεν έχει σκυλιά ή οποιοδήποτε είδος κατοικίδιων ζώων
Μετά την έρευνα με την Google ανακάλυψα ότι ο Ομπάμα δεν έχει κανένα είδος κατοικίδιων ζώων! Αυτό μπορεί να είναι καταστροφικό για τον υποψήφιο εάν προσπαθούσαν να τραβήξουν την ψηφοφορία του ενθουσιώδους κατοικίδιου ζώου (μοιάζει να μην είναι προφανώς). Ωστόσο, ενδεχομένως να δοκιμάσετε, καθώς και να κυριαρχήσει ο ενθουσιώδης σκύλος/κατοικίδιο ζώο ψήφισε τον Ομπάμα Win-or-Lose έχει εξασφαλίσει τις δύο κόρες του ένα σκυλί μετά τις εκλογές.
Μετά την αναφορά, το AKC εισήγαγε μια δημοσκόπηση για να επιλέξει μια φυλή σκύλου για τον Ομπάμα. Από τον ιστότοπο AKC:
Το Poodle κέρδισε το διορισμό αφού η φυλή πολεμούσε με το μαλακό επικαλυμμένο τεριέ σε έναν αγώνα σχεδόν τόσο σφιχτό όσο η Κλίντον, καθώς και η πορεία του Ομπάμα για τον Δημοκρατικό Διορισμό για τον Πρόεδρο. Το Poodle κέρδισε από ένα (σκυλί) μαλλιά, με μερικές μόνο εκατοντάδες ψήφους που χωρίζουν τους δύο πρώτους υποψηφίους.

Μπορώ να προτείνω να υιοθετηθεί κάθε είδους φυλή μικτού ή καθαρού σκυλιού από ένα από τα πολλά καταφύγια που πληγούν σε ολόκληρο το έθνος, όπως μιλήσαμε σε δύσκολες στιγμές για τις γάτες καθώς και τις υιοθεσίες σκύλων.
Είναι η υπόσχεση ενός σκύλου μετά τις εκλογές που επαρκεί για να κυριαρχήσει οι λάτρεις των κατοικίδιων ζώων ψήφοι …
Ο γερουσιαστής John McCain έχει ένα τεράστιο 24 κατοικίδια ζώα
Αφού διάβασε το McCain Steady από 24 κατοικίδια ζώα, θα έπρεπε να δηλώσω ότι βρίσκεται στη συνολική αντίθετη πλευρά του φάσματος σε σύγκριση με την πολιτική ιδιοκτησίας των κατοικίδιων ζώων του γερουσιαστή Obama. Μια αναφορά από τους Times στην ιστοσελίδα του Διαδικτύου:
Αυτός (McCain) έχει τέσσερα σκυλιά, συμπεριλαμβανομένης της Lucy καθώς και του Desi, που ονομάστηκε από την ασπρόμαυρη τηλεοπτική σειρά που μου αρέσει η Lucy, η οποία μάλλον χρονολογεί τον 71χρονο υποψήφιο. Έχει επίσης μια γάτα, ένα parakeet, καθώς και ένα ψάρι, συμπεριλαμβανομένου ενός που ονομάζεται Lucky, καθώς και όταν είχε ένα κουνάβι καθώς και μια ιγκουάνα που ονομάζεται Henry, ο οποίος [αποδείχθηκε] Henrietta καθώς και ένα αυγό .
Εντάξει, τώρα μπορεί να πάμε λίγο πάνω από το σκάφος με 24 κατοικίδια ζώα. Όντας ο ενθουσιώδης σκύλος που είμαι έσκαψα λίγο βαθύτερα για να ανακαλύψω ακριβώς τι φυλές σκύλων σε απευθείας σύνδεση στο νοικοκυριό McCain. Από wikianswers:

Ένας αγγλικός σπανιέλ που ονομάζεται Σαμ
Ένας τεριέ Yorkshire που ονομάζεται Lucy
Ένα τεριέ του Γιορκσάιρ που ονομάζεται Desi
Μια μικτή φυλή που ονομάζεται Coco

Linus, Stetson, καθώς και η επιλογή του Derby για τον Πρόεδρο είναι…
Τα σκυλιά μου άρεσαν αυτό το κομμάτι από τις εποχές στο διαδίκτυο σχετικά με τη σημασία ενός σκύλου στον Λευκό Οίκο:
Ένα σκυλί είναι ένα σημαντικό εργαλείο κυβέρνησης. Δεν υπάρχει τίποτα σαν έναν γούνινο φίλο που να λειτουργεί σε μια αποσπασματική εικόνα δημοσιότητας κατά τη διάρκεια ενός εγχώριου ή παγκόσμιου διλήμματος, καθώς και για να παρέχει προσωπική παρηγοριά όταν οι χρόνοι είναι δύσκολες.

Όπως μου εξήγησαν τα σκυλιά μου, η επιλογή τους για πρόεδρο ήταν σαφές. Ο John McCain είναι η επιλογή των ενθουσιωδών κατοικίδιων ζώων σε αυτές τις εκλογές. Ενώ ο αριθμός των κατοικίδιων ζώων ένας υποψήφιος φαίνεται σαν μια εξαιρετικά ασήμαντη και ανόητη μέθοδος για να επιλέξετε έναν υποψήφιο … αν είστε στο φράχτη στον οποίο είναι ο υποψήφιος είναι η σωστή επιλογή τότε αυτό μπορεί να είναι ο λόγος που ωθεί την ψήφο σας σε ένα κατεύθυνση ή η άλλη.
Τι νομίζετε; Ψηφίσατε σήμερα;
Κορυφαίες επιλογές για τα κουτάβια μας
Καλύτερο παιχνίδι κουτάβι Μας αρέσει: Calmeroos κουτάβι παιχνίδι w/ heartbeat καθώς και ζεστά πακέτα – ιδανικά για νέα κουτάβια. Βοηθά την απλότητα το άγχος και το άγχος στο νέο τους σπίτι.
Το καλύτερο σκυλί μας αρέσει: Bones & Chews Bully Sticks – Όλα τα κουτάβια μας θέλουν να δαγκώνουν, να τσίμπημα, καθώς και να μασούν. Μας αρέσει να χρησιμοποιούμε ραβδιά για να βοηθήσουμε στην εκτροπή αυτών των ανεπιθύμητων συμπεριφορών.
Καλύτερες απολαύσεις σκυλιών Μας αρέσουν: Crazy Dog Train-Me Treats-Χρησιμοποιούμε αυτά ως υψηλής αξίας μας για τα κουτάβια σκυλιών μας.
Καλύτερα φρέσκα τρόφιμα για σκύλους Μας αρέσουν: Ο σκύλος του αγρότη – μερικοί μήνες πίσω ξεκινήσαμε να τρέφουμε το Raven Fresh Dog Food καθώς του αρέσει! Αποκτήστε 50% από την πρώτη σας σειρά από το σκυλί του αγρότη.

Ελέγξτε περισσότερα από τα αγαπημένα μας στη νέα λίστα ελέγχου κουταβιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *