Teddy Roosevelt ACC ACC American Conservation Coalition Uncategorized Ο Mike Rowe γίνεται δημιουργικός με τη βασίλισσα του χρώματος

Ο Mike Rowe γίνεται δημιουργικός με τη βασίλισσα του χρώματος

από την Dawn Omboy
9 Δεκεμβρίου 2014

Πρόσφατα είχαμε την ευχαρίστηση να συναντήσουμε τον Mike Rowe καθώς κινηματογραφούσε επεισόδια για τη νέα του εκπομπή “Κάποιος πρέπει να το κάνει” που εκπέμπει στις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης στο CNN. Η νέα επίδειξη αφορά τους ανθρώπους και το πάθος που έχουν για δουλειά ή χόμπι. Και όλοι γνωρίζουμε ότι είμαι παθιασμένος με τα ζώα και το δημιουργικό στυλ. Ο Mike και το πλήρωμά του έφτασαν στο κατάστημά μου αργά ένα απόγευμα λίγο πριν οι τελευταίοι πελάτες μου της ημέρας έφτασαν εκεί για να πάρουν τα σκυλιά τους.

Ένας από τους τελευταίους πελάτες ήταν ο Jamie, ο οποίος είναι προσωπικός εκπαιδευτής και ιδιοκτήτης του Bodies Fitness Studio. Ως έκπληξη γι ‘αυτήν, είχα αερίσει το λογότυπο της υπηρεσίας της στη διάσωση της συμβατικής Poodle, Dexter. Ο Jamie ήταν ενθουσιασμένος με τη συνάντηση με τον Mike και βλέποντας ότι η ίδια και η Dexter ταιριάζουν τώρα. Απλώς λατρεύουμε αυτόν τον τύπο. Εντάξει, και τα δύο παιδιά, γιατί ο Mike είναι πολύ πρησμένος!

Όταν εισήλθε για πρώτη φορά στο σαλόνι της ομορφιάς μου είπε: “Σας κατάλαβα κάπως για ένα αγκαλιά.” Το πήρε σωστά! Οποιοδήποτε άτομο που με ξέρει ξέρει ότι είναι αλήθεια. Έτσι μιλήσαμε για ένα λεπτό και τον κάλεσα στο δωμάτιο καλλωπισμού μου για να γνωρίσω μερικά από το προσωπικό μου και τα σκυλιά μας. Υπάρχει η Adrianne, η οποία πήρε μια καταπληκτική φωτογραφία με τον Mike, και κατέχει το Gigi, ένα μίγμα διάσωσης του οποίου τα μαλλιά ταιριάζουν με τη μαμά της μερικές φορές. Και η Τζένιφερ, με το νεοαποκτηθέν Pit Mix Puppy, που τώρα ονομάζεται “Big Mike”. Στη συνέχεια, φυσικά τα σκυλιά μου, ο Brook και ο Birdie Jade ήταν εκεί, μαζί με τρεις πόδια, ο Χάρι, ο οποίος εξακολουθούσε να φορούσε τον “κώνο ντροπής”, όπως τον αναφέρθηκε ο Μάικ.

Είναι ένας καταπληκτικός εραστής σκύλων κατοικίδιων ζώων και ήταν απλά διασκεδαστικό να είναι γύρω. Χρειάστηκα να πάρω κάποια ροζ βαφή στο Jade για τον καρκίνο του μαστού το επόμενο Σαββατοκύριακο, οπότε ο Mike πήδηξε για να βοηθήσει. Πήγα για ένα παστέλ ροζ, γι ‘αυτό αραιώθηκα κάποια βαφή σε μπουκάλια ψεκασμού και τον έβαλα στη δουλειά βοηθώντας να εφαρμόσει το χρώμα. Ο Jade τον αγάπησε!

Ένας άλλος σκύλος κατοικίδιων ζώων που ο Mike βοήθησε να δουλέψει ενώ ήταν εκεί ήταν ο Bambi The Pit Bull που έβγαλε τα λουλούδια στο χέρι ζωγραφισμένο κάτω από ένα μπροστινό πόδι. Το Jade έπειτα ξεπλύθηκε και ενώ αποξηραίθηκε, εμείς τα ψάρια koi πάνω στο Brook. Στη συνέχεια, ο Mike προχώρησε στο Airbrush το λογότυπο για την παράσταση στην άλλη πλευρά του σκύλου μου. Δεν ανησυχούσα. Ήταν στιγμιαίο προϊόν, έτσι έπλυνα την περιοχή την επόμενη μέρα και το έβαλα. Για να δείτε τη δουλειά του Mike’s Airbrush, πηγαίνετε στο Mikerowe.com και για να δείτε πολύ περισσότερες από τις φωτογραφίες μου από τη μαγνητοσκόπηση της επίδειξης, πηγαίνετε στη σελίδα μου στο Facebook: Βασίλισσα του χρώματος.

Ένας τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός ανακοίνωσε ότι υπήρξαν παρατηρήσεις Mike Rowe στο Κολόμβο, γέλασα επειδή ήταν εδώ που με βοηθούσε να κάνω τον κόσμο πολύ πιο πολύχρωμο, ένα σκυλί κατοικίδιων ζώων κάθε φορά. Ω ναι, άλλαξαν ακόμη και το επίπεδη ελαστικό μου. Ποιος χρειάζεται AAA όταν έχετε CNN και Mike Rowe; Κάποιος πρέπει να το κάνει!

Κάνοντας τον κόσμο πολύ πιο πολύχρωμο, ένα σκυλί κατοικίδιων ζώων κάθε φορά…

Σύνολο

19

Μερίδια

19

0

0

0

0

Διαφημίσεις

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *